Menu

De afgelopen jaren is Eteck hard gegroeid, maar wie zijn de mensen achter deze groei?

In deze update geven wij u meer uitleg over de verschillende afdelingen.

U bent als klant waarschijnlijk al bekend met onze Customer Care afdeling, maar er zijn veel meer collega’s werkzaam bij ons bedrijf.

Beheer en Operatie

Onverhoopt een storing? Onze afdeling Beheer en Operatie lost het voor u op. Deze afdeling houdt ook 24/7 de collectieve installaties in de gaten.

Secretariaat

Het secretariaat assisteert verschillende afdelingen, zorgt voor goede planningen en staat onze zakelijke contacten te woord.

Energie Management

Deze afdeling zorgt onder andere voor het uitlezen van de meters en is altijd op zoek naar de nieuwste technologieën om dit zo efficiënt mogelijk te doen.

Ontwikkeling

De stap naar een gasloze woningmarkt start bij gasloze nieuwbouw. Onze afdeling Ontwikkeling houdt zich bezig met de acquisitie en het contracteren van nieuwe projecten. Ook zijn ze zich aan het verdiepen in de verduurzaming van de bestaande bouw.

Directie

Onze directie leidt alles in goede banen en zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen goed en efficiënt samenwerken. En natuurlijk dat onze organisatie financieel gezond blijft.

Asset Management

Het beheren en managen van projecten vraagt om technische kennis en kunde. Dat is gelukkig aanwezig bij onze afdeling Asset Management. Elke medewerker is verantwoordelijk voor een aantal wijken/appartementencomplexen.

Financiële Administratie

Een goede en zorgvuldige administratie is de basis voor elk bedrijf. Onze financiële afdeling zorgt hiervoor.

Project Management

De afdeling PM houdt zich bezig met de realisatie van onze nieuwe projecten. Dit wil zeggen het voorbereiden, begeleiden en sturen van het project vanaf bouw tot aan oplevering.

Customer Care

Customer Care staat dagelijks onze klanten te woord via de telefoon, de mail en de social media kanalen (Twitter en Facebook). Zij beantwoorden een breed scala aan vragen, van administratief tot technisch.

Naast de verschillende afdelingen hebben we ook collega’s die zich bezighouden met ondersteunende zaken, zoals personeelszaken, business intelligence, juridische zaken, kwaliteitsmanagement en communicatie.

Meer informatie over ons team is te vinden via deze link.

Wij staan voor u klaar!