Menu

NIEUW! De Eteck app

Continu werken wij aan de verbetering van onze service. Een volgende stap in dit proces is de lancering van de Eteck App. Dit biedt u meer inzicht en gebruiksgemak. De app is ontwikkeld in nauw contact met een aantal Eteck-klanten en kunt u gratis downloaden in Google Play en de Apple Store.

Bent u benieuwd of u veel of juist weinig verbruikt? De Eteck app biedt u inzicht in uw verbruik (indien van toepassing) en vergelijkt dit met anderen in uw wijk of project. Uw openstaande facturen inzien? In de app heeft u een overzicht van de door ons gestuurde facturen en de status van uw betaling.

Hebt u spijtig genoeg met een storing te maken? U kunt 24/7 (niet-urgente) storingen via de app melden. Via de app worden enkele vragen gesteld, zodat wij de melding sneller voor u in behandeling kunnen nemen. Ook hebt u de mogelijkheid om een foto te uploaden van de storingscode of het defect.

Eigenlijk biedt de app te veel mogelijkheden om op te noemen. Bekijk de video, download de app en ontdek het zelf! Uiteraard staat onze afdeling Customer Care voor u klaar om u op weg te helpen.