Menu

Als duurzame innovator in de energiesector is ons motto: ‘’Eteck gaat voor 0’’. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? In deze update leggen wij u dit graag uit.

Een maximale inzet voor minimale belasting van het milieu is waar wij in geloven. Voor 0 gaan, is op verschillende vlakken van toepassing: 0 co2 uitstoot, 0 fijnstof en 0 gebruik van aardgas. Wij willen alles in werk stellen om een relevante bijdrage te leveren aan het klimaatvraagstuk. Om deze ambitie na te komen proberen we stapsgewijs onze projecten te verduurzamen en focussen wij ons de komende jaren ook op de bestaande bouw.

Wij zijn constant bezig met nieuwe concepten en ideeën, zoals Nul op de Meter en EPC0 (energieneutraal wonen). In het afgelopen jaar hebben wij door het gebruik van onze installaties 29.300 ton aan co2 uitstoot bespaard.

Wij gaan als bedrijf voor 0, maar dit doen wij graag samen met u. Daarom geloven wij ook in 0 klachten en 0 ontevreden klanten. Dit is een ambitieus doel, maar wij geloven dat dit stapje voor stapje mogelijk is. Wij horen binnenkort graag hoe u hier over denkt; in juni en juli houden wij ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. Maar u kunt uw feedback ook altijd doorgeven via onze Customer Care afdeling!

Om een extra steentje bij te dragen zijn wij sinds december gestart met een MVO team, MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit team bestaat uit een aantal collega’s die duurzame en maatschappelijke initiatieven opstarten en samen met de rest van het bedrijf uitvoeren. De eerste initiatieven zijn al opgestart en uitgevoerd, waaronder vrijwilligerswerk en sponsoring van de lokale Voedselbank. De komende maanden gaan we hier vol enthousiasme verder mee aan de slag. Lees hier meer.

Wij zijn uiteraard ook benieuwd hoe u voor 0 gaat! Laat het weten als een reactie op onze Facebook post.